Auberges de Reves

Auberge des Rêves

Van harte welkom bij Auberge des Rêves (Herberg van de Dromen)!

Een unieke winkel & workshopatelier gevestigd in het “Oude Poorthuys” in de Kerkstraat in Leerdam. Een prachtig sfeervol pand uit de 16e eeuw, wat een beetje verstopt ligt tussen het Hofje van Mevrouw Van Aerden en restaurant Het Veerhuys.

Annie Sloan verf

Auberge des Rêves is hét verkooppunt voor Leerdam en (verre) omstreken van Annie Sloan Chalk Paint.Dé verf uit Engeland waarmee je alles mooi maakt zónder schuren en gronden! Dat geldt niet alleen voor meubels, maar ook voor bijvoorbeeld je keukenkastjes, je kozijnen of je trap! Naast de Chalk Paint is er van Annie Sloan ook een bijzonder fijne Wall Paint. Deze is afwasbaar en zelfs afschrobbaar, wat deze muurverf ook bij uitstek geschikt maakt voor je keuken, badkamer of andere ruimtes waar veel eisen aan gesteld worden. Annie Sloan gebruikt alleen natuurlijke pigmenten in haar verf, en alle producten zijn ook helemaal veilig voor baby’s.

Er worden wekelijks Annie Sloan-workshops gegeven, voor wie deze unieke verf eerst wil uitproberen en/of direct meerdere technieken wil leren.  Ook kun je er uiteraard terecht voor deskundig kleuradvies, of dat nu om een kast gaat of om je hele huis.

Verder vind je in de winkel een bloemlezing van de handgemaakte meubels die ze zelf ontwerpen. Ze maken vooral eettafels, klepbanken/eetbanken en prachtige kasten in een Scandinavisch/landelijke stijl en al deze meubels maken ze helemaal voor je op maat in de werkplaatsatelier op de Energieweg in Leerdam.

Woonaccesoires en cadeautjes

Naast de verf en de meubels kun je hier ook heerlijk shoppen voor de leukste woonaccessoires en cadeautjes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan ambachtelijk vervaardigde kaas- en serveerplanken, ecologisch gelooide vachten, prachtige kussens en plaids, heerlijk geurende zeep van Castelbel Porto uit Portugal of pure geurkaarsen van Skye Candles uit Schotland op basis van soja-wax en etherische oliën. Ook vind je een groot assortiment kastknoppen en kapstokhaken en ze hebben altijd wel een bijzonder cadeautje, ook al vanaf een paar euro.

Loop gerust een keertje binnen of neem vast een kijkje op de uitgebreide website!

Meer informatie