B&B Fruitbedrijf Stek

Bed & Breakfast Fruitbedrijf Stek

In de zogenoemde voorstad van Leerdam, Kedichem, ligt Bed & Breakfast Fruitbedrijf Stek.

Geniet van de rust en ruimte tussen de fruitbomen terwijl je verblijft in een ruime kamer die van alle gemakken is voorzien: gratis WiFi, televisie, magnetron, koelkast en gratis koffie en thee. De kamers hebben recent vernieuwde badkamers en een prachtig dakterras.

Bij B&B Fruitbedrijf Stek kun je een heerlijke wandeling maken in de boomgaard, maar het is ook de perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen. Ontdek de rivier de Linge, bezoek één van de vele pittoreske plaatsjes en breng een bezoek aan dé glasstad van Nederland, Leerdam.

Een overnachting in B&B Fruitbedrijf Stek wordt standaard zonder ontbijt aangeboden, maar ontbijt kan wel bijgeboekt worden en wordt desgewenst geserveerd in de serre met uitzicht op de boomgaard.

Naast de gewone kamers zijn er ook luxe aangepaste zorgbungalows te huur. Deze bungalows zijn volledig rolstoelgeschikt en bieden plaats voor 4 personen. Met verschillende aanpassingen zoals een tillift en een verstelbaar keukenblad zijn deze bungalows geschikt voor rolstoelgebruikers en/of mensen die slecht ter been of zelfs bedlegerig zijn.

Locatie: Tiendweg 2 Kedichem
Meer informatie: www.indenbongerd.nl

B&B Fruitbedrijf Stek

Route