Blokhutboot

Overnacht op het water en word één met de natuur!

Ben je op zoek naar een unieke vakantie? Wil je een keer wat anders dan de camping, het strand of een all-inclusive resort? Huur een blokhutboot en ontdek de mooiste vaargebieden in Nederland! Vaar zelfstandig naar de meest afgelegen plekjes midden in de natuur, bezoek leuke havens of geniet van de rust in één van de vele zandgaten en strandjes langs de rivier.

De Linge is een rivier met veel afwisseling, je vaart tussen weilanden, boomgaarden en oude dorpjes en historische stadjes. Langzaam varend heb je uitzicht op de mooiste plekjes. In alle stilte midden in de de natuur of in een gezellige stad. Een blokhutboot geeft je de mogelijkheid om op plaatsen te komen waar je anders niet komt.

Blokhutboot

Een blokhutboot is niet zomaar een boot. Het is, de naam zegt het al, een blokhut op een boot. Een unieke boot door zijn eenvoud, maar met meer comfort dan een gemiddeld jacht. Met een ruim terras, uitgebreide keuken, toilet met wastafel een een buitendouche. Slapen doe je op een heerlijk bed. Niet slecht voor een boot van slechts 8,5 meter.

De blokhutboot is geschikt voor jong en oud en mag door iedereen vanaf 18 jaar bestuurd worden. Je hebt dus geen vaarbewijs of ervaring nodig. De blokhutboten trekken een brede doelgroep: de fervente kampeerder, de ‘bootjesgek’ zonder eigen boot, gezinnen met jonge kinderen, iedereen die houdt van lekker rommelen op en rond de boot, kanoën en zwemmen, beversporen zoeken, vissen, kortom van een actieve vakantie waarin niemand zich zal vervelen.

Milieuvriendelijk en fluisterstil!

Een blokhutboot is de ideale boot om van de natuur en van elkaar te genieten. Onze nieuwste boten zijn voorzien van zonnepanelen en hebben een volledig elektrische aandrijving. Ze varen CO2-neutraal!

Opstaplocaties

Vertrek met een blokhutboot kan vanaf drie verschillende opstaplocaties.

Rivier de Linge
De ideale mix van natuur & cultuur. De Linge slingert door een verrassend gebied met veel mooie natuur, cultuurhistorische bezienswaardigheden en volop doe- mogelijkheden. Komt het zelf ontdekken!

Rivierengebied Heerewaarden
Een prachtig gebied met talloze zandgaten en zijarmen van de Maas. Je kunt hier heerlijk zwemmen in de mooie natuur.

De Biesbosch
Ideaal voor natuurliefhebbers. De Biesbosch is één van de mooiste waterrijke gebieden van Nederland. Ontdek de talloze smalle slootjes, kreekjes en afgelegen eilandjes.

Contact

adres: Rietveld 14a, Arkel
telefoon: 0487 573 350
e-mail: info@blokhutboot.nl

Bezoek website

Blokhutboot

Route