Boerengoed Enspijk

Boerengoed

Bij Boerengoed Enspijk staat gezelligheid voorop!

Voor een compleet dagje uit is Boerengoed Enspijk de ideale bestemming. Speel een potje boerengolf op de TOP boerengolfbaan. Laat je meevoeren in een huifkar door de prachtige natuur langs de Linge. Of laat je verrassen met een leuke chocoladeworkshop.

Gezellig samen zijn

De sfeervolle feestruimtes ademen een en al sfeer en landelijk leven. Wat dacht je van een bruiloft romantisch in de Hooiberg of gezellig barbecueën met collega’s bij de Melkstal?

Fredie en Marion van Asch zijn gastheer en gastvrouw bij Boerengolf Enspijk. Fredie is een boerenzoon uit Enspijk en Marion komt uit de stad. Een bijzondere combinatie, net zoals het bedrijf. Bij Van Asch wordt namelijk de Boerengolf gecombineerd met een jongvee opfokbedrijf.

Van melkkoeien naar boerengolf

Van oorsprong was de boerderij een melkveehouderij. In 2009 is een deel van het bedrijf omgebouwd tot opfokbedrijf. Samen met de boerderij is dit een leuke combinatie. Fredie: ‘Als het even kan, gaat het vee naar buiten. En dan is het toch geweldig om tussen de koeien een balletje te slaan!

Landelijk dagje uit

Marion: ‘Wij vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Daarom hebben we verschillende activiteiten voor binnen en buiten. Kinderen vermaken zich prima in de speeltuin of op de skelters en raken niet uitgekeken bij de jonge kalfjes en poesjes. En als de dag ook nog wordt afgesloten met een barbecue, dan gaan onze gasten echt voldaan naar huis.’

Openingstijden Boerengoed

Je bent het hele jaar door van harte welkom, neem wel van te voren even contact op.

Meer informatie

Boerengoed Enspijk