De Glaswinkel

De Glaswinkel

Van wijnglazen tot bierglazen, voor elk soort glaswerk kun je hier terecht.

Langs de kronkelende Linge en op loopafstand van het centrum van Leerdam vind je pal naast de stomende fabriek de Glaswinkel. In de Glaswinkel worden glazen verkocht die geproduceerd zijn in de Leerdamse glasfabriek of in de zusterfabrieken van de tafelglasproducent Libbey. Sinds 1818 produceert Royal Leerdam / Libbey tafelglas en inmiddels is het bedrijf wereldwijd actief. Door continue vernieuwing en innovatie gaan de producten met hun tijd mee en spreken ze jong en oud aan. De glazen zijn gemaakt van recyclebaar glas en zijn door het beperken van energiegebruik en hergebruik van grondstoffen geproduceerd met aandacht voor het milieu.

Wanneer je de Glaswinkel binnenstapt wordt je omarmt door een breed scala aan glazen. De Glaswinkel heeft een uitgebreid assortiment met veel verschillende glazen van de merken Royal Leerdam en Libbey. Van wijnglazen tot bierglazen of nieuwe waterglazen, elk soort glaswerk is verkrijgbaar in de Glaswinkel. Ideaal als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een familielid, vriend of als je zelf toe bent aan een nieuwe set. We helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte bijpassende glazen.

Benieuwd naar het assortiment? Breng een bezoek aan de Glaswinkel. Te veel geshopt? Er zijn parkeerplaatsen voor de winkel!

Openingstijden

vrijdag en zaterdag: 10.00 – 17.00

Contact

adres: Lingedijk 8, Leerdam
e-mail: glaswinkel@libbey.com

De Glaswinkel

Route