Kunstplaats Vijfheerenlanden

De Kunstplaats Vijfheerenlanden

In het hart van de stad zit De Kunstplaats Leerdam, een kunstplaats, galerie en cursusruimte. De ontmoetingsplek voor culturele en kunstzinnige activiteiten. Bekijk de bijzondere kunstwerken in de galerie of ga zelf aan de slag met je eigen creativiteit.

Het atelier

Op zoek naar een gezellig uitje met de familie of vrienden? Kom schilderen onder het genot van een hapje of drankje. Ook als bedrijf kun je terecht bij de Kunstplaats Vijfheerenlanden , bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje of teambuildingsworkshop. De Kunstplaats Vijfheerenlanden heeft hier de ruimte voor en de juiste expertise. Na afloop heb je een blijvende herinnering aan deze dag in de vorm van een schilderij!

De galerie

De Kunstplaats Vijfheerenlanden is naast een creatieve werkplaats tevens een galerie waarin hedendaagse kunstenaars een podium krijgen om hun werk te exposeren. Iedere maand staat er een andere kunstenaar centraal, maar ook het eigen werk van eigenaar en kunstenaar Tom van Campenhout is regelmatig te zien. De werken kunnen worden aangekocht, maar ook gehuurd.

Benieuwd wat je er nu kunt bewonderen? Bekijk de agenda!

Oproep!

De Kunstplaats Vijfheerenlanden organiseert binnenkort een expositie en zoekt daarvoor nog schilderijen, tekeningen van Oud Leerdam, gemaakt in de periode tussen 1900 en 1960. De eerste werken zijn inmiddels toegezegd en er is al één olieverfschilderij aanwezig van de meest populaire plek van Leerdam: uitzicht op de Linge en de Zuidwal.

De werken komen twee maanden in de galerie te hangen. Na afloop van de expositie krijg je het werk uiteraard weer terug, maar daarbij ook een professionele foto van hoe het er nu uitziet, gemaakt vanaf de plaats waar de kunstenaar destijds heeft gestaan.

Vind je het leuk om mee te werken aan deze expositie? Neem dan contact op met eigenaar en kunstenaar Tom van Campenhout.

Openingstijden De Kunstplaats Vijfheerenlanden

donderdag t/m zaterdag: 11.00 – 16.30 uur

Meer informatie

Nu te zien!

De Kunstplaats Leerdam

Route