Kunstplaats

De Kunstplaats Vijfheerenlanden

In het hart van de stad zit De Kunstplaats Vijfheerenlanden, een kunstplaats, galerie en cursusruimte. De ontmoetingsplek voor culturele en kunstzinnige activiteiten. Bekijk de bijzondere kunstwerken in de galerie of ga zelf aan de slag met je eigen creativiteit.

Het atelier

Op zoek naar een gezellig uitje met de familie of vrienden? Kom schilderen onder het genot van een hapje of drankje. Ook als bedrijf kun je hier terecht, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje of teambuildingsworkshop. De Kunstplaats Vijfheerenlanden heeft hier de ruimte voor en de juiste expertise. Na afloop heb je een blijvende herinnering aan deze dag in de vorm van een schilderij!

Galerie De Kunstplaats Vijfheerenlanden

De Kunstplaats Vijfheerenlanden is naast een creatieve werkplaats tevens een galerie waarin hedendaagse kunstenaars een podium krijgen om hun werk te exposeren. Ieder jaar vinden er een aantal wisselende tentoonstellingen plaats. Ook het eigen werk van eigenaar en kunstenaar Tom van Campenhout is regelmatig te zien. De werken kunnen worden aangekocht, maar ook gehuurd.

Benieuwd wat je er nu kunt bewonderen? Bekijk de agenda!

Kunstplaats Leerdam

Openingstijden

donderdag t/m zaterdag: 11.00 – 16.30
Maximaal 5 bezoekers tegelijk.

Contact

adres: Markt 7, Leerdam
telefoon: 06 25 04 85 65

Bezoek website

De Kunstplaats Leerdam

Route