Grand-Cafe-van-Zanten-Leerdam

Grand-Café van Zanten

Stap uit de trein en strijk direct neer op het terras van Grand-Café van Zanten!

Gelijk als je het station uitloopt zie je het grote terras van Grand-Café van Zanten voor je. Heerlijk in de zon of onder de parasol start je de dag in Leerdam met een goede kop koffie, verse biologische thee of een hippe chai-latte!

Uitgebreide kaart voor diner of lunch

Een grote of lichte lunch, eigenlijk kun je voor alles terecht bij Grand-Café van Zanten. Maak een keuze uit heerlijke belegde broodjes, uitsmijters, tosti’s, maaltijdsalades of de tip van het huis: de zelfgemaakte flammkuchen. Daarnaast heeft de kaart een groot assortiment aan vegetarische en glutenvrije gerechten. Volg je een speciaal dieet? Ook daar houden ze graag rekening mee.

Regel een middag met vriendinnen en reserveer een high-tea of ga voor iets sterkers met een high-wine. Aan het eind van de middag kun je lekker borrelen, met biologische wijnen, diverse sprankelende gin-tonics, een feestelijke cocktail op het terras, of met frisser weer, lekker binnen.

Seizoensgebonden specials en proeverijen

Naast de uitgebreide kaart worden er ook diverse specials georganiseerd, zoals thema-avond met seizoensgebonden producten of een tapasavond met wijn- of whisky proeverij.

Zakelijk

Op zoek naar een plek om even te werken? Of een bedrijfsborrel of -lunch te organiseren? Grand-Café van Zanten is een ideale plek voor een zakelijke ontmoeting, waar alle faciliteiten zoals, wifi en usb oplaadpoorten aanwezig zijn.

Catering bij Grand-Café van Zanten

Wil je thuis een feestje vieren met overheerlijke hapjes? Ook voor de catering ben je bij Grand-Café van Zanten aan het juiste adres.

Grand-Café-van-Zanten-bar

Openingstijden
maandag: 12.00 – 22.00
dinsdag: 11.00 – 22.00
woensdag: 11.00 – 22.00
donderdag: 10.00 – 22.00
vrijdag: 10.00 – 22.00
zaterdag: 10.00 – 22.00
zondag: gesloten

Meer informatie

Grand-Café van Zanten

Route