Herberg restaurant de Lingehoeve terras

Herberg Restaurant De Lingehoeve – 3 km

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, in Herberg & Restaurant De Lingehoeve laat elk seizoen zich van zijn mooiste kant zien.

De Lingehoeve biedt het hele jaar door een gastvrij onthaal in een sfeervolle ambiance. Met allure, stijl en sfeer als sleutelwoorden. Verscholen achter de Lingedijk vind je rust, ruimte en comfort.

De mogelijkheden bij De Lingehoeve

Het hele jaar door kun je bij De Lingehoeve vanaf 10.00 uur genieten van een heerlijk kopje Manetti bio koffie met bijvoorbeeld huisgemaakte, nog warme appeltaart. Op ons sfeervolle en lommerrijke terras of bij het knapperend haardvuur serveren wij een keur aan bijzondere lunch- en dinergerechten, heerlijke wijnen en seizoensbieren. Tevens bieden ze diverse mogelijkheden voor high-tea, amuserij, tapas, shared dining, barbecue en originele buffetten. De Lingehoeve is niet alleen een eeterij, maar ook een feesterij, slaperij, trouwerij en proeverij!

Huisgemaakte lekkernijen

Van brood tot ijs: nagenoeg alles wordt huisgemaakt. Geniet van een verrukkelijke avond in het huiselijk trendy ingerichte restaurant, waar gewerkt wordt met biologische, veelal streek- en seizoensgebonden ingrediƫnten.

De herberg

De Herberg is gevestigd in de Herenboerderij. Authentiek gehouden, maar comfortabel ingericht. Heden en verleden ontmoeten elkaar hier op bijzondere wijze. Enkele gezellige kamers, een originele bedstede en een luxe suite. Het gebruik van natuurlijke materialen en sfeervolle kleuren dragen bij aan een huiselijke, gastvrije sfeer. ’s Morgens wordt het Bourgondische ontbijt geserveerd in de nostalgische Boerenkeuken of wanneer het weer het toelaat op het bloemrijke en weidse terras.

Vergaderen

Ook voor zakelijke gasten is De Lingehoeve een ideaal adres. De Lingehoeve is geen standaard vergaderlocatie: dat maakt het tot een bijzondere plek om samen te komen en inspiratie op te doen.

Openingstijden

woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 22.00
zondag: 10.00 – 17.00
maandag en dinsdag: gesloten

Vooraf reserveren is verplicht voor het restaurant. Op het terras kun je zonder reservering terecht.

Contact

adres: Lingedijk 199, Oosterwijk
telefoon: 0345 612 129
e-mail: info@herbergdelingehoeve.nl

Bezoek website

Herberg & Restaurant De Lingehoeve

Route