Het-Oude-Posthuys

Hotel & Restaurant Het Oude Posthuys

Wil je graag wat langer in Leerdam vertoeven? In het oude postkantoor van Leerdam is Gasterij het oude Posthuys gevestigd, een veelzijdig horecabedrijf met een trendy restaurant, boetiekhotel, vergader– en eventlocatie. 365 dagen per jaar geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Ben je op zoek naar een fijne plek om te overnachten in het hart van Leerdam? Dan is Gasterij Het Oude Posthuys de ideale locatie. Dit uitgebreide hotel ligt in het centrum, vlak bij het station, maar ook de inrichting mag er wezen. De 8 Luxe kamers en de Junior Suite zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle comfort voor een ontspannen verblijf. Zo beschikken de kamers onder andere over een luxe regendouche of bad.

Hotel-Het-Oude-Posthuys-Leerdam Restaurant-Oude-Posthuys

Bij Het Oude Posthuys ervaar je gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit. De chef-kok werkt met streek- en seizoensproducten, gewoon (h)eerlijk genieten van culinaire gerechten. De sfeervolle Board Room kun je reserveren voor private dining, zaken lunches & diners of een wijnproeverij.

Oude-Posthuys Restaurant-Het-Oude-Posthuys-Leerdam

Diverse sfeervolle zalen bieden alle comfort en faciliteiten voor Private Dining, bruiloften, verjaardagen, jubilea, recepties, vergaderingen en bijeenkomsten.

Meer informatie

Hotel/Restaurant Het Oude Posthuys

Route