Oude Posthuys

Hotel & Restaurant Het Oude Posthuys

Wil je graag wat langer in Leerdam vertoeven? In het oude postkantoor van Leerdam is Gasterij het oude Posthuys gevestigd.

Ben je op zoek naar een fijne plek om te overnachten in het hart van Leerdam? Dan is Gasterij Het Oude Posthuys de ideale locatie. Dit uitgebreide hotel ligt in het centrum, vlak bij het station, maar ook de inrichting mag er wezen. De 8 Luxe kamers en de Junior Suite zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle comfort voor een ontspannen verblijf. Zo beschikken de kamers onder andere over een luxe regendouche of bad.

 

Bij Het Oude Posthuys ervaar je gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit. De chef-kok werkt met streek- en seizoensproducten, gewoon (h)eerlijk genieten van culinaire gerechten. De sfeervolle Board Room kun je reserveren voor private dining, zakenlunches en -diners of een wijnproeverij.

Vooraf reserveren is verplicht.

Tijdelijke sluiting ivm Corona

Wil je tijdens de tijdelijke sluiting van de Sushi & Grill gerechten blijven genieten, dan bezorgt Het Oude Posthuys graag bij je thuis! Uiteraard blijft afhalen in het restaurant ook mogelijk.

Bestellen kan online via de website https://bestellen.hetoudeposthuys.nl.

Hotel/Restaurant Het Oude Posthuys

Route