Hotel de Schildkamp

Hotel & eventcentrum De Schildkamp – 2,5 km

De Schildkamp is een bijzonder 3-sterren superior hotel en eventcenter. Een Inspirience Center dat oprecht verrast, boeit en bijblijft.

Met tien moderne meetingrooms, een compleet gerestylde congreszaal, 64 ruime hotelkamers, een à-la-carte-restaurant, bowlingbanen, een spannende escaperoom, een inspirerende art gallery, een grand café en een aangrenzend Health Center is De Schildkamp de uitgelezen locatie voor een ‘binnengewoon bijzonder’ verblijf.

Uniek in Europa

Extra bijzonder is dat zakelijke sessies gecombineerd kunnen worden met een verblijf in de nieuwe Indoor Outdoor Experience. Mocht er bij ‘indoor outdoor experience’ niet meteen een belletje gaan rinkelen, dan kan dat kloppen. Dit concept is namelijk uniek in Europa en leent zich bij uitstek voor zakelijke doeleinden; denk hierbij aan teambuilding, een spraakmakende productpresentatie of een geweldig bedrijfsfeest dat men niet snel zal vergeten.

Je moet het zien om het te geloven. De Schildkamp brengt met de Indoor Outdoor Experience het bos, met al zijn aspecten, van buiten naar binnen. Een brainstorm tussen de bomen? Een goed gesprek rond het kampvuur of teambuilding-activiteiten in de natuur? Op deze locatie hoef je er niet voor naar buiten. Bodywarmers liggen klaar, het kampvuur brandt en het bos nodigt je uit. Ervaar een complete buitenbeleving, zonder je zorgen te maken over de weersverwachting. Laten we eerlijk zijn: dat is best lekker in ons kouwekikkerlandje.

Hotelkamer-de-Schildkamp

In de watten

Naast de Indoor Outdoor Experience biedt De Schildkamp ook faciliteiten voor een bijzonder feest, bruiloft, receptie, vergadering of andere groepsactiviteiten. Hierbij staat een persoonlijke benadering altijd voorop en wordt iedere gast in de watten gelegd. Neem bijvoorbeeld de keuken, waar dagelijks met veel liefde en fantasie tal van heerlijke maaltijden met streekeigen producten worden bereid. Of de ruime hotelkamers en zelfs een Luxury Suite voor een onvergetelijke overnachting. Tel hier de goede bereikbaarheid, de gratis parkeerplaatsen en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bij op, en je begrijpt waarom De Schildkamp zo ‘binnengewoon bijzonder’ is.

Contact

adres: Leerdamseweg 44, Asperen
telefoon: 0345 638 080
e-mail: info@schildkamp.nl 

Bezoek website

Hotel/eventcentrum De Schildkamp

Route