Kiky aan de Linge

Kiky aan de Linge

Heerlijk genieten aan de Linge. Bij Kiky aan de Linge kun je terecht voor een lunch, borrel of catering. Of eet gezellig mee!

Kiky aan de Linge is gevestigd op een prachtige locatie in de haven. De enthousiaste eigenaresse Kitty heeft heel wat uren in de horeca versleten en ze weet dan ook van de hoed en de rand wat betreft gastvrijheid, lekker eten en hygiëne.

Bijzondere locatie in de monumentale stadsmuur

Het terras van Kiky aan de Linge heeft ruim 40 zitplaatsen en is in de zomer iedere dag (behalve op maandag) geopend. Vanaf deze plek heb je een goed uitzicht op de boten in de jachthaven en de vele voorbijgangers. In de stadsmuur is er plaats voor ongeveer 25 personen om met slecht weer ook binnen te kunnen zitten. Helaas is dit op het moment niet mogelijk.

Mee-eten bij Kiky aan de Linge

Op dinsdag en donderdag kun je tussen 17.00 en 19.30 uur mee-eten, de maaltijd afhalen of laten bezorgen. Van een Thaise curry tot een Franse stoofpot en van een authentieke erwtensoep tot Mexicaanse maaltijd. Iedere week eten wat de pot schaft. Iedere laatste vrijdag van de maand is er een speciale avond, zoals een mossel-avond, asperge-avond, tapas-avond etc.

Ook voor een privé-etentje, borrel, zakelijk of particulier event leent de locatie zich uitstekend. Kom langs en geniet mee of informeer vrijblijvend naar mogelijkheden voor een gelegenheid.

Openingstijden

1 april tot 1 oktober
dinsdag en donderdag: 10.00 – 19.30
woensdag: 10.00 – 18.00
vrijdag t/m zaterdag: 10.00 – 18.00

Contact

adres: Zuidwal 3a, Leerdam
telefoon: 06 46 22 15 56
e-mail: info@kikykookt.nl

Bezoek website

Kiky aan de Linge