Koppelhoeve

Koppelhoeve

Naast het glas staat Leerdam wereldwijd bekend om de Leerdammer kaas. ‘Kom hem proeve bij de Koppelhoeve!’

In het centrum van Leerdam zit de delicatessenwinkel Koppelhoeve. Hier vind je een breed assortiment aan Hollandse kazen, maar ook verse vleeswaren, noten, belegde broodjes en verse streekproducten.

De kazen

Het grote assortiment aan binnen- en buitenlandse kazen leent zich er prima voor om een lekker kaasplankje mee samen te stellen. Van een romige witschimmel tot boerenkaas, of een uitgesproken blauwschimmel tot de enige echte Leerdammer kaas, alles behoort tot de mogelijkheden. De medewerkers adviseren je graag.

Koppelhoeve Leerdam, Leerdammer kaas

Leerdammer

En natuurlijk zijn er ook verschillende soorten Leerdammer kazen te verkrijgen. Niet voor niets wordt deze kaas over de hele wereld gegeten. De nootachtige, zoete kaas met grote gaten heeft een milde en unieke smaak.

Koppelhoeve Leerdam, Leerdammer Kaas Koppelhoeve Leerdam, Leerdammer Kaas

En nog veel meer…

Naast kaas verkopen ze nog veel meer lekkers, zoals noten en zuidvruchten uit alle windstreken van de wereld. De noten worden vers gebrand, waardoor je ze vaak al van een afstand ruikt. Ook voor verse vleeswaren, zoals de originele Parmaham of een ouderwetse katenspek, ben je bij de Koppelhoeve aan het juiste adres. De zelf gegrilde grillworst gaat regelmatig warm over de toonbank.

Trek gekregen van al dat lekkers? De Koppelhoeve verkoopt vers belegde (warme) broodjes, zodat je niet hoeft te wachten tot je thuis bent!

Thuisproeverij

Geniet thuis, in de B&B of voor de tent van de unieke smaak van Leerdammer met een thuisproeverij. Een proefplank voor twee personen inclusief een digitale proeverij. Proef samen 5 verschillende kazen met bijpassend drankjes. Lees verder.

Openingstijden

maandag: 11.00 – 18.00
dinsdag t/m donderdag: 09.00 – 18.00
vrijdag: 09.00 – 21.00
zaterdag: 09.00 – 17.00
zondag: gesloten

Contact

adres: Kerkstraat 48, Leerdam
telefoon: 0345 610 019
e-mail: vof.koppelaar@gmail.com

Bezoek Facebookpagina

Koppelhoeve

Route