Linge Loods Paradijs

Linge Loods Paradijs

Beleef, proef en ontspan!

De plek om rustig aan je boodschappen te doen. Proef in het Linge Loods Paradijs allerlei heerlijke streekproducten, ontspan op het terras in het boomgaardcafé en trakteer jezelf op iets huisgemaakts van het wekelijks wisselend menu.

Boomgaardcafé

Naast je dagelijkse portie groente en fruit kun je ook binnenlopen voor een lekkere kop koffie met huisgemaakte taart of broodjes. Alle gerechten en baksels worden met aandacht en liefde gemaakt en zover mogelijk bereid met biologische ingrediënten en in het seizoen producten uit ons moestuintje. Daarbij zijn veel van deze (h)eerlijke gerechten ook nog eens vegetarisch of veganistisch. Geen tijd om het bij ons op te eten, geen probleem. Meenemen naar huis kan ook.

Schuif gezellig aan op het terras naast de appelboomgaard, het zonnige moestuin bankje of in de winter lekker knus bij de houtkachel.

Het terras is geopend vanaf medio maart tot en met oktober (afhankelijk van het weer).

Streekwinkel

In de streekwinkel bij het Linge Loods Paradijs kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Groente, fruit, boeren kaas, eieren, zuivel, brood, honing en nog veel meer.

Er is keuze uit biologische en niet-biologische producten. Ook wordt er geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met de herkomst van producten. De meeste producten zijn afkomstig van eigen erf, uit de streek of uit eigen land. Ruime keuze met een eerlijk verhaal achter elk product.

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag: 09.30 – 17.30
Zaterdag: 9.30 – 17.00

Bezoek website

Linge Loods Paradijs

Oude Zuiderlingedijk 4b

Route