Lunchcafé de Houtloods

Lunchcafé de Houtloods

Lekker eten op één van de mooiste plekjes van Leerdam.

Met Lunchcafé de Houtloods is Leerdam een hotspot rijker: goed eten en drinken, een groot terras met uitzicht op de Linge, jachthaven en de historische stadsmuur met muizentorentjes én gevestigd naast de glasblazerij, de werkplaats van de Leerdamse glasblazers. Kortom, een heerlijke plek voor Leerdammers, maar door de unieke locatie ook de perfecte uitvalsbasis voor toeristen om van daaruit de stad verder te gaan ontdekken.

De Houtloods is een lunchcafé met vroeg diner, wat betekent dat er een uitgebreide kaart is met voor ieder wat wils en dat de keuken tot 20.00 uur open is. Op de kaart staan soepen, broodjes, gebak, borrelhapjes, voor-, hoofd- en nagerechten, allemaal vers gemaakt en met veel ruimte voor lokale producten. Zo komt het vlees van Keurslagerij Rien & Irma Baas, het gebak van De Ambachterij in Schoonrewoerd en de kazen van Kaasboerderij aan de Linge. Niet lokaal maar wel om blij van te worden: de wijnen komen van Neerlands Wijnhuis en de koffie van Cook & Boon.

Ben je uitgegeten en heb je zin in wat spektakel? Loop binnen bij de werkplaats van de glasblazers in de Glasblazerij van het Nationaal Glasmuseum.

Openingstijden

dinsdag t/m donderdag: 10.00 – 20.00 uur
vrijdag en zaterdag: 10.00 – 20.00 uur
zondag: 12.00 – 20.00 uur
maandag: gesloten

Contact

adres: Sundsvall 2, Leerdam
telefoon: 0345 612 721

Bezoek website

 

Brasserie de Uitblaserije

Route