Camping

Minicamping Felis Hoeve – 3 km

Verscholen in een bosrijke omgeving in het buitengebied van Acquoy ligt deze kleinschalige adult only camping.

Minicamping Felis Hoeve is een heerlijke plek om te genieten van de rust en de ruimte zodat je heerlijk kunt ontspannen. En dat op slechts een steenworp afstand van de historische Glasstad Leerdam! Maar ook de gezellige plaatsen Asperen, Gorinchem, Geldermalsen en Culemborg zijn dichtbij. Of je nu houdt van kunst, cultuur, historie of natuur, je vindt het in deze regio allemaal.

De camping ligt langs de Lingeroute en is daarmee de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving te voet of per fiets te verkennen.

Eigenaren Look en Miranda hebben de camping in 2019 overgenomen en sindsdien heeft de camping een totale metamorfose ondergaan. Zo is de camping nu volledig ‘adult only’ gericht. Dit betekent dat alleen volwassenen (vanaf 18 jaar) welkom zijn. Verdeeld over 3 terreinen zijn er 28 ruime staanplaatsen (10 meter) met elektriciteit, er zijn moderne sanitaire voorzieningen, een bibliotheek en de camping heeft een eigen parkeerplaats.

Elke dag (m.u.v. zondag) kun je verse broodjes bestellen en er is een restaurant bezorgservice van o.a. de pizzeria en de Griek tot op je eigen plaats.

Openingstijden

De camping is t/m 3 november geopend (weersafhankelijk). Reserveren is aanbevolen.

Contact

adres: Huigenstraat 49, Acquoy
telefoon: 06 55 71 54 00
e-mail: info@felishoeve.nl

Bezoek website

Minicamping Felis Hoeve

Route