Partycentrum het dak leerdam

Partycentrum het Dak

Centraal gelegen in Nederland! Voor bruiloften, partijen en bedrijfsfeesten kan je terecht in het sfeervolle partycentrum Het Dak. Het Dak biedt ruimte voor iedereen!

Op steenworp afstand van Het Dak vind je de gezellige binnenstad van Leerdam, het Nationaal Glasmuseum, diverse glas galerieën en de Glasblazerij. Op afspraak kan Het Dak een smakelijke lunch, koffie of thee, verrassende walking dinner, heerlijke bbq’s of gezellige bedrijfsborrels organiseren. Het Dak is een prima plaats voor groepen om even uit te rusten van al het moois dat Leerdam te bieden heeft.

Feest

Het Dak beschikt over een grote zaal, twee middelgrote zalen en twee kleinere vergaderzalen. Of je nu met een groot of klein gezelschap bent, er is altijd wel een geschikte ruimte.

De grote zaal is uitermate geschikt voor bruiloften en feesten van 80 tot 400 personen en beschikt over een groot podium, prachtige sfeerverlichting en een romantisch balkon.  In een persoonlijk gesprek kunnen ze jouw feest op maat organiseren.

Touroperators

Voor het partycentrum is ruime parkeermogelijkheid, ook voor bussen en touringcars. Organiseer je een dagtocht naar Leerdam? Dan kan je Partycentrum gebruiken als ideale locatie als onderdeel van je programma. Start je programma met koffie of geniet van een heerlijke lunch. Er zijn volop mogelijkheden voor jouw uitje!

Corona

Mochten de maatregelen weer wat soepeler worden dan kunnen partijen goed worden ondergebracht in Partycentrum Het Dak. Rekening houdend met de maatregelen rond Corona, kan er op veilige afstand 100 mensen plaatsnemen in de grote zaal. Hierbij worden de veiligheidsvoorschriften die op dat moment van kracht zijn in acht genomen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op met Het Dak voor een persoonlijk advies!

Contact
adres: Tiendweg 9a, Leerdam
telefoon: 0345 613 626 (dagelijks na 13.30)
e-mail: info@hetdak.nl

Bezoek website

Partycentrum het Dak

Route

Route