Pixel Atelier Leerdam

Pixelen is mozaïeken met vierkante dopjes

Maak van je mooiste foto’s een pixelschilderij! Een heerlijke ontspannen bezigheid met een prachtig resultaat! Pixelen moet je ervaren. Schuif tijdens openingstijden vrijblijvend aan in het atelier.

Een pixelpakket kopen

In het atelier kan je grote en kleine pixelwerken bekijken. Er is een catalogus aanwezig met ongelofelijk veel voorbeelden: lief en stoer, klein en groot. De keuze is reuze.
Je kunt ook je eigen foto laten omzetten naar een patroon voor een pixelschilderij in elke gewenste afmeting.
Als je jouw keuze hebt gemaakt kan je al het benodigde materiaal voor je pixelpakket verzamelen zodat je thuis direct aan de slag kunt.

Op zoek naar een origineel cadeau?

Geef iemand een pixelpakket cadeau! Hoe leuk is het als de ontvanger geen idee heeft van de voorstelling en dat gaandeweg het pixelen zal ontdekken?!
Of pixel een schilderij voor iemand met een persoonlijke afbeelding. Zal zeer gewaardeerd worden!

Kinderfeestjes

Pixelen spreekt alle kinderen aan. Kinderen maken tijdens een feestje van ongeveer 2 uur een of meerdere sleutelhangers maken. Ze kunnen ook kiezen voor een groter werkstuk, een plaatje van 6 x 6 cm. Daarvan kunnen ze een magneet of een kaart maken. Kinderfeestjes zijn ook mogelijk op afspraak buiten de openingstijden om.

Workshops

Pixelen is ook leuk voor volwassenen! Hoe leuk is het om met familie of vrienden een groepsproject te maken? Afhankelijk van de groepsgrootte maak ik een ontwerp van de basisplaatjes 6 x 6 cm. Na een uur heeft iedereen een plaatje af en kunnen we ze samenvoegen tot een schilderij, de bodem van een dienblad of een serie onderzetters! Heel geschikt voor een speciale verjaardag, een teamuitje of een vrijgezellenfeest! Workshops zijn ook mogelijk op afspraak.

Openingstijden

Donderdag: 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Meer informatie

Pixel Atelier

Route