De Beren terras

Restaurant De Beren Leerdam

Restaurant De Beren Leerdam bevindt zich in het centrum van Leerdam aan de prachtige rivier de Linge. Met uitzicht over het water kun je in het restaurant of buiten op het ruime terras genieten van een heerlijk kopje koffie, lunch, high tea of diner.

De Beren Leerdam is een prachtig start- of eindpunt voor wandelaars, fietsers en winkelend publiek.

Naast de bekende gerechten als spareribs en saté kunnen gasten kiezen voor heerlijke vleesgerechten van de grill, zoals tournedos en entrecote. De uitgebreide kaart biedt verder ook keuze uit diverse vis en vegetarische gerechten. Maar ook voor een heerlijke lunch ben je hier aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor diverse luxe broodjes, burgers, verrassende tosti’s, club sandwiches of gezonde salades!

Groepen

Dit restaurant is de perfecte plek voor grotere gezelschappen van 10 tot zelfs 90 personen. Voor groepen vanaf 10 personen kan er gebruik gemaakt worden van diverse groepsmenu’s, waardoor er voor ieder budget iets mogelijk is. Daarnaast bieden zij diverse drankarrangementen aan of kunnen zij een gezellige borrel verzorgen.

 

Drie gangen keuzemenu

Elk seizoen serveert De Beren Leerdam een nieuw drie gangen keuzemenu voor maar € 23,-. Dit populaire menu bevat ook een aantal klassiekers, zoals carpaccio en saté. De verrassende seizoensgebonden gerechten kunnen variëren van een hertenbiefstuk in de winter tot een frisse maaltijdsalade in de zomer. Op de website www.beren.nl kun je altijd het huidige drie gangen keuzemenu bekijken.

High Tea

Tegenwoordig is een high tea niet meer weg te denken, ook niet bij De Beren Leerdam. Naast verschillende theesoorten bestaat de high tea onder andere uit soep, diverse broodjes, scones, diverse zoetigheden en lekkernijen. Reserveren is hiervoor verplicht en mogelijk tot 16.00 uur.

Sharing Dinner

Samen delen én genieten van de lekkerste gerechtjes? Dat kan met een Sharing Dinner bij de Beren Leerdam. Dit is een samenstelling van de menukaart verdeeld over vier rondes. Denk hierbij aan de favoriete Berengerechten als carpaccio, ossenhaaspuntjes en apple crumble. Ideaal voor wie niet zo goed kan kiezen óf juist alles lekker vindt. De Beren Leerdam is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. (in overleg zijn zij voor gezelschappen ook eerder open)

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur.

Reserveren is verplicht. Online reserveren is beperkt mogelijk, neem telefonisch contact op voor vragen.

Locatie: Veerstoep 1, Leerdam

Meer informatie

 

Extra informatie betreffende COVID 19

Er worden tijdelijk geen onbeperkte dagmenu’s geserveerd om het aantal contactmomenten te beperken.

Uiteraard houden zij zich aan de richtlijnen van het RIVM en hebben ze deze toegepast in hun restaurants. Kijk voor meer informatie op www.beren.nl

Restaurant De Beren

Route