Restaurant De Beren Leerdam

Restaurant De Beren Leerdam bevindt zich in het centrum van Leerdam aan de prachtige rivier de Linge. Met uitzicht over het water kun je in het restaurant of buiten op het ruime terras genieten van een heerlijk kopje koffie, lunch, high tea of diner.

De Beren Leerdam is een prachtig start- of eindpunt voor wandelaars, fietsers en winkelend publiek.

Naast de bekende gerechten als spareribs en saté kunnen gasten kiezen voor heerlijke vleesgerechten van de grill, zoals tournedos en entrecote. De uitgebreide kaart biedt verder ook keuze uit diverse vis en vegetarische gerechten. Maar ook voor een heerlijke lunch ben je hier aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor diverse luxe broodjes, burgers, verrassende tosti’s, club sandwiches of gezonde salades!

Restaurant de Beren Leerdam

Lunch

Dat je hier ook heerlijk kunt lunchen is wel gebleken. De uitgebreide lunchkaart biedt voor ieder wat wils. Ga jij voor een broodje carpaccio, saté of kies je voor één van de Club Sandwiches?

Borrel

Het grote terras & unieke uitzicht zorgen ervoor dat deze locatie uitermate geschikt is om te borrelen. Van een uitgebreide borrelplank tot klassieke bitterballen en van een frisse Mojito tot een zoete Piña Colada, er is keuze genoeg!

Sharing Dinner

Samen delen én genieten van de lekkerste gerechtjes? Dat kan met een Sharing Dinner bij de Beren Leerdam. Dit is een samenstelling van de menukaart verdeeld over vier rondes. Denk hierbij aan de favoriete Berengerechten als carpaccio, ossenhaaspuntjes en apple crumble. Ideaal voor wie niet zo goed kan kiezen óf juist alles lekker vindt.

Openingstijden

maandag t/m zondag: 11.00 – 22.00

Contact

adres: Veerstoep 1, Leerdam
telefoon: 0345 744 140
e-mail: leerdamrestaurant@beren.nl

Bezoek website

Restaurant De Beren

Route