Veerhuys Leerdam

Restaurant ’t Veerhuys

Bij ’t Veerhuys wordt gekookt met passie en dat proef je! Of je nu een sandwich bestelt, een pannenkoek, biefstukpuntjes of een tarbot.

Restaurant ’t Veerhuys is één van de meest geliefde Leerdamse locaties voor een gezellige lunch of een sfeervol etentje. Met uitzicht op de haven en de tuin van Museum Hofje van Mevrouw van Aerden is het er het hele jaar door goed toeven. Op alle middagen zit het terras steevast vol met mensen die genieten van de beroemde rijkbelegde sandwiches, lekkere twaalfuurtjes, belegde broodjes, verse soepen, luxe salades, een high tea of een Gulpener oerpils van de tap.

De dinerkaart biedt een keuze uit meer dan 140 soorten pannenkoeken, luchtige poffertjes en andere overheerlijke hoofdgerechten en desserts.

Wat dacht je van het wisselende driegangen Leerdams Glasmenu voor € 27,50, waar een speciaal bijpassend wijnarrangement bij geserveerd kan worden voor € 15,-. De koks van ’t Veerhuys leggen al hun creativiteit in dit driegangen keuzemenu en verrassen je met niet alledaagse, overheerlijke gerechten zoals een gele paprika soep.

’t Veerhuys kiest bewust voor mooie producten die je niet overal tegenkomt, zoals de biologische Gulpener oerpils of thee van Ronnefeldt.

Het team van vakkundige koks zoekt altijd naar onbekende smaaksensaties. Ze werken uitsluitend met verse ingrediënten en creëren hun gerechten van a tot z in eigen keuken. Niet voor niets is de saté van ’t Veerhuys bekend in de wijde omtrek en zijn de asperges, die op verrassende wijze worden bereid, ieder jaar een grote hit. Doordat alles huisgemaakt is, kan ’t Veerhuys rekening houden met alle allergieën.

Openingstijden

dinsdag t/m donderdag: 11.00 – 20.00
vrijdag: 11.00 – 21.00
zaterdag en zondag: 10.00 – 20.00

Contact

adres: Kerkstraat 93, Leerdam
telefoon: 0345 615 262
e-mail: contact@veerhuys.com

Bezoek website

Restaurant 't Veerhuys

Route