Betuwse fietsvierdaagse
30 mei 2019 - 2 juni 2019

Betuwse Fietsvierdaagse

Vier dagen fietsplezier tijdens de Betuwse fietsvierdaagse!

De Betuwse fietsvierdaagse staat garant voor vier dagen fietsplezier door het Betuwse landschap. Er zijn verschillende tochten, waarbij je kunt kiezen uit afstanden van 25, 40, 60 of 80 kilometer. Je bent niet verplicht elke dag dezelfde afstand te kiezen.

Tijdens de fietstochten kom je door mooie steden en dorpen en kun je diverse bezienswaardigheden bezoeken.

Donderdag 30 mei 2019 Groot Burenroute
De route leid naar het oosten, naar Lienden en verder. De lange afstand fietsers steken de Rijn over naar het gebied tussen Rhenen en Wageningen. Bij terugkeer in Kerk-Avezaath kom je langs de jaarlijkse Creatieve Markt annex tentoonstelling in de sfeervolle Lambertuskerk.

Vrijdag 31 mei 2019Lingeroute.
Volg een van de mooiste fietsroutes van Nederland, en kom door Geldermalsen, Deil, Rumpt, Beesd, Landgoed Mariƫnwaerdt en Tricht. De langere routes komen ook door Asperen, Heukelum, Leerdam en Acquoy.
Tot slot kom je in Buren, het Oranjestadje met zijn vele monumenten, de stadsgracht, de molen Prins van Oranje en diverse musea.

Zaterdag 1 juni 2019Neerijnenroute/Sterke dijkenroute.
De 25 en 40 km-routes gaan door de Tielerwaard en komen langs Ophemert, Neerijnen en het natuurgebied De Steendert.
De 60 en 80 km-routes steken eerst bij Tiel de Waal over en gaan door de Bommelerwaard en langs Zaltbommel. Op de terugweg komen de fietsers alsnog door de Tielerwaard.

Zondag 2 juni 2019Lekroute.
Alle deelnemers zullen twee keer de Lek oversteken en Wijk bij Duurstede bezoeken. Bijna iedereen komt eerst door Beusichem.
De 60 en 80 km-route gaan verder de provincie Utrecht in en gaan over de Langbroekerdijk met zijn prachtige kastelen en door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Meer informatie