Film: De brief voor Sinterklaas
21 november 2020 - 25 november 2020, 15.00 uur

Film: De brief voor Sinterklaas

De bioscoopfilm die in Leerdam is opgenomen!

De feestelijke aankomst van Sinterklaas wordt overschaduwd door een gigantisch probleem: door een groot tekort aan Pieten dreigt de traditie voor eens en altijd te verdwijnen. Sinterklaas zit met zijn handen in het haar: hoe komt hij snel aan nieuwe, goede Pieten? Er zit niets anders op dan een auditie te organiseren, waarbij de goedheiligman op zoek gaat naar nieuwe Pieten: een officiële ‘Pietendag’.

Sem ziet zijn kans schoon en schrijft onmiddellijk een brief. Als hij een stoere, sterke Piet kan worden dan durven zijn pesters hem vast nooit meer lastig te vallen. Maar wat niemand weet is dat Huibert Jan en zijn ‘Mammie’ middels een gemeen plan proberen om de Pietendag te saboteren. Gaat het Sem, Patty Pepernoot en piet Bennie lukken om de ‘Pietendag’ en daarmee het Sinterklaasfeest te redden?

De cast bestaat uit Bram van der Vlugt, Lieke van Lexmond, Bo Burger, Pamela Teves, Chris Tates, Roel Dirven, Jelle de Jong en Edo Brunner en de film is geregisseerd door voormalig Leerdammer Lucio Messercola.

Dringend verzoek: per gezin of per 2 kinderen slechts 1 volwassene

Locatie: GO Leerdam, Dr. C. Voogdplein 90, 4141 CN Leerdam
Data: 21 en 25 november
Aanvang:
 15.00 uur
Entree: € 5
Reserveren: Website