Glass Dance 2019
28 juni 2019 - 28 juni 2019, 18.00 - 01.00 uur

GlassDance 2019

Na het gigantische succes van vorig jaar, wordt ook dit jaar het buitenfestival GlassDance georganiseerd!

Na het grote succes in 2018 van GlassDance en het Zomerfestival met in totaal bijna 5000 bezoekers keren ze weer terug. En dat smaakt naar meer! Ook dit jaar weer op het parkeerterrein bij de glazen toren en met uiteraard weer een dikke line-up en heerlijke foodkraampjes. Maar nieuw zijn GlassDance Kids en Glassrock!

Line-up

MC JayJay
Simon Kijzoo
Armand d’Angelo
Ronny Hammond
Ron Stutz
Tunebased
MC Magic

Voor jong én oud

Iedereen is welkom, jong of oud, met het hele gezin of alleen, iedereen kan met de voetjes van de vloer! Even kijken of het wat je voor je is? Dankzij de vele sponsors is het festival gratis toegankelijk. Geen reden dus om niet te komen!

Nieuw Glass Dance Kids

Nieuw in 2019 is Glass Dance Kids, georganiseerd in samenwerking met de basis- en dansscholen van Leerdam. Drie jonge DJ’s zorgen voor leuke dancemuziek. De Leerdamse DJ D is met zijn 8 jaar de jongste. Verder treden DJ Creeps (13) uit Barendrecht en DJ Jalz (15) uit Tiel op. Alle kinderen krijgen limonade en kunnen voor 1 euro een frietje kopen.

Zomer Festival 10 jarig jubileum

Het zomerfestival is natuurlijk al niet meer weg te denken in Leerdam. In 2019 is het al weer de 10e editie van dit twee daagse festival en u zult begrijpen dat we hier graag extra aandacht aan willen gaan geven met mooie artiesten voor jong en oud.

Houd ons in de gaten voor meer informatie en volg Tranfer Solutions Glass Dance op Facebook!

Locatie: Lingedijk 8
Datum: vrijdag 28 juni 2019
Tijd: 18.00 – 01.00 uur
Entree: gratis

Foto Header: Hans van Vrouwerf – Photosolutions

GlassDance