GlassDance-2019-Leerdam
28 juni 2019

GlassDance 2019

Na het gigantische succes van vorig jaar, wordt ook dit jaar het buitenfestival GlassDance georganiseerd!

Na het grote succes in 2018 van GlassDance en het Zomerfestival met in totaal bijna 5000 bezoekers keren ze weer terug. En dat smaakt naar meer! Ook dit jaar weer op het parkeerterrein bij de glazen toren en met uiteraard weer een dikke line-up en heerlijke foodkraampjes. Maar nieuw zijn GlassDance Kids en Glassrock!

Voor jong én oud

Iedereen is welkom, jong of oud, met het hele gezin of alleen, iedereen kan met de voetjes van de vloer! Even kijken of het wat je voor je is? Dankzij de vele sponsors is het festival gratis toegankelijk. Geen reden dus om niet te komen!

Nieuw GlassDance Kids

Nieuw in 2019 is GlassDance Kids, georganiseerd in samenwerking met de basis- en dansscholen van Leerdam. Van 18.00 uur tot 20.00uur voorafgaand aan GlassDance een mooi dancefestival voor de kleine Leerdammers.

Zomer Festival 10 jarig jubileum

Het zomerfestival is natuurlijk al niet meer weg te denken in Leerdam. In 2019 is het al weer de 10e editie van dit twee daagse festival en u zult begrijpen dat we hier graag extra aandacht aan willen gaan geven met mooie artiesten voor jong en oud.

Houd ons in de gaten voor meer informatie en volg GlassDance op Facebook!

Locatie: Lingedijk 8
Datum: vrijdag 28 juni 2019
Tijd: 18.00 – 01.00 uur
Entree: gratis

GlassDance