9 december 2018 , 14:00

Kerst- Koffieconcert Streekkoor  “Song of Joy”

Kom al helemaal in de kerstsfeer tijdens het Kerst-Koffieconcert van streekkoor “Song of Joy” in de Schildkamp te Asperen.

De decembermaand doet alweer zijn intrede. Een feestelijke maand die bij het koor Song of Joy uit Leerdam ingeluid wordt door haar KERSTMATINE. Deze gaat plaatsvinden op de 2e zondag van december.

Zondagmiddag, 9 december 2017 zal het Chr. Gemengd Streekkoor “Song of Joy” je weer trakteren op een sfeervolle middag.

Zij hebben ook dit jaar een bijzondere artiest weten te strikken die haar sporen heeft verdiend in zowel de musicalscene als als zelfstandige artieste. Petra Berger is onder andere bekend van haar vertolkingen van nummers van Barbera Streisand. Maar ook draait ze haar hand niet voor om om in haar eigen theatershow te staan en je te laten genieten van haar diversiteit op muzikaal gebied. Daarnaast zal zanger Arwin Kluft acte de présence geven, een professionele zanger die zowel pop als klassiek als geen ander weet te combineren. Hij heeft daarnaast ook zijn sporen reeds verdiend op muzikaal vlak door zowel als dirigent en als producer werkzaam te zijn. Het geheel zal worden omlijst door het koor; Song of Joy. Het koor staat onder leiding van haar vaste dirigent Lex van Diepen en het geheel zal worden begeleid door Peter Bontje achter de vleugel, het combo met op toetsen/saxofoon Christan Grotenbreg, op de bas Kees den Hoed en op het slagwerk Han Wouters.

Het belooft een muzikale, feestelijke middag te worden in een sfeervolle en feestelijk aangeklede ambiance waarbij diverse muziekstijlen aan bod komen. De laatste kaarten (want er is beperkt plaats) zijn nog te bestellen!

Locatie: De Schildkamp te Asperen
Datum: 9 december
Tijd: 14:00 uur 
Prijs:
€ 22,50 (incl. café complet)
Reserveren: kaarten zijn te bestellen via www.songofjoyleerdam.nl of tel. 0345-612681