Kerstrondleiding bij Royal Leerdam Crystal
27 december 2018 - 4 januari 2019

Kerstvakantierondleiding Royal Leerdam Crystal

Heeft u altijd al eens  uw voetstappen willen zetten op de werkvloer van de glasblazer? Dit is uw kans!

Het einde van het jaar is weer in zicht en dat betekent dat de glasblazers van Royal Leerdam Crystal gaan genieten van een welverdiende kerstvakantie. U krijgt de mogelijkheid om een exclusief kijkje achter de schermen te nemen van de originele Leerdamse Kristalfabriek anno 1878.

Op donderdag  27 en vrijdag 28 december én donderdag 3 en vrijdag 4 januari organiseert Royal Leerdam Crystal exclusieve kerstvakantierondleidingen. Onder begeleiding van een ervaren gids wandelt u over het fabrieksterrein naar de eeuwenoude Kristalfabriek. Hier geniet u van de beroemde film ‘Glas’ van Bert Haanstra en krijgt u een uitvoerige introductie over de historie van het Leerdamse glas. Daarna wordt u langs en over de werkvloer van de glasblazers en de slijpers geleid en betreedt u plekken die normaal gesproken niet te betreden zijn voor publiek!

Locatie: Royal Leerdam Crystal, Lingedijk 8 Leerdam
Datum
: 27, 28 december & 3, 4 januari
Tijd: 14.00 uur
Prijs:  € 10,00 p.p. inclusief koffie/thee en een winterse lekkernij en € 5,00 cadeaukaart, te gebruiken bij besteding vanaf € 14,95 in De Kristalwinkel.
Reserveren: Vooraf reserveren via 0345-636 545 of info@royalleerdamcrystal.nl
Iedereen vanaf 12 jaar is welkom. Vanwege het historische karakter is de Kristalfabriek niet te bezoeken voor wie slecht ter been is.