1 augustus 2020 - 29 augustus 2020

Tentoonstelling: Ruben Lopulalan

Ruben Lopulalan, geboren en getogen Leerdammer, creatief en kunstenaar van Molukse afkomst.

Nadat hij in de finale kwam in het tv-programma Project Rembrandt is zijn leven op z’n kop gezet. Want na jaren nooit echt geschilderd te hebben en niets met zijn creativiteit te hebben gedaan, kwamen er gelijk opdrachten binnen, heeft hij schilderles gegeven en komen er nu ook aanvragen om te exposeren. “Het begin” zoals zijn finale eindopdracht in Project Rembrandt heette, is ook echt het begin geweest van een nieuw avontuur en hij gaat door!

Binnen zijn opdrachten staat Lopulalan dicht bij zichzelf door naast het gebruik van verf ook opdrachten aan te nemen die in houtskool of inkt op papier worden gezet. Zijn website www.rubenlopulalan.nl is recent gelanceerd.

Naast de lopende opdrachten is hij bezig met een serie van eigen werk en is hij actief in gemeenschappelijke activiteiten in de Molukse gemeenschap in Leerdam.

“Het begin” zoals zijn finale eindopdracht in Project Rembrandt heette, is ook echt het begin geweest van een nieuw avontuur. In ‘De Kunstplaats’ vindt u daarvan een mooie impressie, en er worden ook enkele werken te koop aangeboden.

Datum: 5 augustus t/m 30 augustus
Openingstijden: woensdag t/m zaterdag tussen 11.00 uur tot 16.30 uur en zondagmiddag tussen 12.00 en 16.30
Locatie: Kunstplaats Vijfheerenlanden,Markt 7 Leerdam
Extra informatie: De tentoonstelling is met maximaal 5 personen te bezoeken