tentoonstelling de Kunstplaats Vijfheerenlanden
9 januari 2021 - 30 januari 2021

Tentoonstelling | Symbiose in Coronatijd

Beelden en tekeningen van Farhad Foroutanian en Tom van Campenhout.

Een nieuwe tentoonstelling in de Kunstplaats Vijfheerenlanden met beelden en tekeningen van Farhad Foroutanian en Tom van Campenhout.

Farhad Foroutanian (1957) is een cartoonist, illustrator en beeldend kunstenaar geboren in Iran. In 1986 vluchtte hij naar Nederland waarna hij zijn werkzaamheden in alle vrijheid kon voortzetten. Als cartoonist en illustrator werkt Farhad voor veel verschillende Nederlandse en andere Europese uitgevers, zoals het Rotterdams Dagblad, Vrij Nederland, Vice versa, het Algemeen Dagblad, IDFA, de Helling, Vluchtelingen magazine, ICT, Stern, Nebespalter en la Voce. Zijn werken zijn in meer dan 70 solo- en groepsexposities tentoongesteld.

Tom van Campenhout (1958) is een kunstenaar die zijn kunst ‘leeft’ alvorens het in aanraking komt met papier, doek of grafisch programma. Zijn onderzoekende blik vangt, veelal in het alledaagse, wat hem aanzet tot het scheppen van nieuw werk. Dit met een duidelijke voorkeur voor industriële compositie en de vrouwelijke vormen van het menselijk lichaam.

De tentoonstelling opent virtueel op 9 januari om 17.00 uur met een optreden van Sara Behrad en een online kijkje in de tentoonstelling!

Datum: 9 t/m 30 januari, i.v.m. de landelijke lock-down is de tentoonstelling op het moment niet te bezoeken.
Locatie: De Kunstplaats Vijfheerenlanden