Vaararrangement dinercruise

Lunchcruise over de Linge

Een 3 uur durend arrangement inclusief vaartocht op de Linge.

Met de sfeervol ingerichte schepen de MPS Parel van de Linge of de MPS Kroon van Leerdam van Rederij Leerdam vaar je in de avond over de rivier de Linge vanuit Leerdam. Gevaren wordt stroomopwaarts over de Linge richting Geldermalsen of stroomafwaarts richting Gorinchem.

Trossen los

Nadat de boot is vertrokken krijg je brood met smeersel op tafel.

Nieuwe Hollandse Waterlinie

Na ongeveer 30 minuten passeren we het plaatsje Asperen waar we door het smalle sluisje bij fort Asperen varen en daarmee een stukje van de Nieuwe Hollandse Waterlinie een belangrijke verdedigingslinie uit de Nederlandse geschiedenis. Rond deze tijd worden de warme en koude gerechten aan tafel geserveerd.

Keerpunt

Na 1 uur keren we ter hoogte van het plaatsje Acquoy en varen we langzaam terug en gaan langs Leerdam nog een stuk stroomafwaarts richting Heukelum.

De lunch

De gerechten worden aan tafel geserveerd. Tijdens de vaart heb je geweldig uitzicht op een prachtig stukje Nederland. Geniet na de maaltijd op het bovendek van mooie vergezichten.

Drankjes en nagerecht zijn niet bij het arrangement inbegrepen.

Neem voor meer informatie of het reserveren van dit arrangement contact op met de Rederij Leerdam via 0345 – 651 269 of info@rederijleerdam.nl

Boek de lunchcruise