Vaararrangement dinercruise

Dinercruise over de Linge

Een 3 uur durend arrangement inclusief vaartocht op de Linge met een onbeperkt warm en koud buffet.

Met de sfeervol ingerichte schepen de MPS Parel van de Linge of de MPS Kroon van Leerdam van Rederij Leerdam vaar je in de avond over de rivier de Linge vanuit Leerdam. Gevaren wordt stroomopwaarts over de Linge richting Geldermalsen of stroomafwaarts richting Gorinchem.

Trossen los

Nadat de boot is vertrokken krijg je brood met smeersel op tafel.

Nieuwe Hollandse Waterlinie

Na ongeveer 30 minuten passeren we het plaatsje Asperen waar we door het smalle sluisje bij fort Asperen varen en daarmee een stukje van de Nieuwe Hollandse Waterlinie een belangrijke verdedigingslinie uit de Nederlandse geschiedenis. Rond deze tijd zal het warm en koude buffet geopend worden en wordt iedereen tafel voor tafel uitgenodigd om naar het buffet te gaan.

Keerpunt

Na 1 uur keren we ter hoogte van het plaatsje Acquoy en varen we langzaam terug en gaan langs Leerdam nog een stuk stroomafwaarts richting Heukelum. Na het buffet kun je tegen betaling een heerlijke sorbet bestellen.

Het buffet

Op tafel staat voor je brood met kruidenboter. Daarna wordt een smaakvol buffet gepresenteerd met een sortering van warme en koude gerechten. Tijdens de vaart heb je geweldig uitzicht op een prachtig stukje Nederland. Geniet na de maaltijd op het bovendek van mooie vergezichten.

Drankjes en nagerecht zijn niet bij het arrangement inbegrepen.

Neem voor meer informatie of het reserveren van dit arrangement contact op met de Rederij Leerdam via 0345 – 651 269 of info@rederijleerdam.nl

Boek de dinercruise