Over Leerdamglasstad.nl

Om heel Nederland kennis te laten maken met Leerdam is in 2018 het Citymarketingbureau Leerdamglasstad.nl opgericht. Ons doel is om de stad Leerdam te promoten en in de markt te verankeren als de glasstad aan de rivier de Linge.  

Dit doen we voornamelijk online via onze website Leerdamglasstad.nl en vanuit het Tourist Information Office aan de Kerkstraat 55 in Leerdam.  

Wij geloven in samenwerking. Samenwerking tussen onze organisatie en de burgers, toeristische partners, ondernemers en de overheid.  

Lees meer

Het team

 

Ons team bestaat uit vier gedreven medewerkers die zich voor de volle 100% inzetten voor de citymarketing van Leerdam!

Fleur PottersManager Toerisme & Recreatie
fleur@leerdamglasstad.nl

Lidia van IngenManager Ondernemen & Werk
lidia@leerdamglasstad.nl

Mirja van DijkMarketing & Communicatie
mirja@leerdamglasstad.nl

Jolande KooleVrijwilligerscoördinator & Relatiebeheer
jolande@leerdamglasstad.nl

Onze organisatie kan niet zonder de inzet van onze geweldige vrijwilligers!

Word ook vrijwilliger bij ons!

Stadsgids

Heeft de Leerdamse geschiedenis voor jou geen geheimen? Of weet jij goed uit te leggen waarom Leerdam dé Glasstad van Nederland is geworden?

We zijn op zoek naar nieuwe gidsen. Klik hier voor de functieomschrijving

Gastheer/-vrouw

Sta jij altijd klaar met een glimlach, zit gastvrijheid in je bloed en wil je ons helpen om Leerdam op de kaart te zetten?

We zijn op zoek naar gastheren-/vrouwen ter ondersteuning bij evenementen en beurzen en in het Toeristisch Informatie Punt. Klik hier voor de functieomschrijving.

Lijkt dit je wat of ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is?  Stuur een mail naar vrijwilligers@leerdamglasstad.nl en dan nemen wij contact met je op om te bespreken welke werkzaamheden bij jou passen, zodat je bij ons op je plek zit!

Werkervaringsplek/stage

We hebben momenteel een vacature voor een werkervaringsplek/stagiaire Marketing & Communicatie: Klik hier voor de functieomschrijving.

Stichting Marketing Leerdam Glasstad

Leerdamglasstad.nl valt onder de stichting Marketing Leerdam Glasstad.

 

Lees meer