Over Leerdamglasstad.nl

Om heel Nederland kennis te laten maken met Leerdam is in 2018 het Citymarketingbureau Leerdamglasstad.nl opgericht. Ons doel is om de stad Leerdam te promoten en in de markt te verankeren als de glasstad aan de rivier de Linge.  

Dit doen we voornamelijk online via onze website Leerdamglasstad.nl en vanuit het Tourist Information Office aan de Kerkstraat 55 in Leerdam.  

Wij geloven in samenwerking. Samenwerking tussen onze organisatie en de burgers, toeristische partners, ondernemers en de overheid.  

Lees meer

Het team

Ons team bestaat uit drie gedreven floormanagers die zich voor de volle 100% inzetten voor de promotie van Leerdam!

Jolande KooleVrijwilligerscoördinator
vrijwilligers@leerdamglasstad.nl

Fleur PottersMarketing
marketing@leerdamglasstad.nl

Mirja van DijkMarketing
marketing@leerdamglasstad.nl

Onze organisatie kan niet zonder de inzet van onze geweldige vrijwilligers!

Als vrijwilliger of stagiaire aan de slag?

Om iedereen van dienst te kunnen zijn is Leerdamglasstad.nl altijd op zoek naar vrijwilligers en stagiaires die het leuk vinden om bij ons aan de slag te gaan! We zoeken hulp op allerlei gebieden, zoals:

We hebben momenteel een vacature voor een werkervaringsplek/stagiaire Marketing & Communicatie: Klik hier voor de functieomschrijving

Lijkt je dit wat? Stuur een mail naar vrijwilligers@leerdamglasstad.nl en dan nemen wij contact met je op om te bespreken welke werkzaamheden bij jou passen, zodat je bij ons op je plek zit!

Stichting Marketing Leerdam Glasstad

Leerdamglasstad.nl valt onder de stichting Marketing Leerdam Glasstad.

 

Lees meer