Uitblazen aan de Linge

Rondje Utrecht

Stap op en fiets langs de grenzen van de provincie Utrecht. Dat is volop genieten van de natuur, cultuur en geschiedenis die deze provincie te bieden heeft! Opstappen maar!

Langs de Utrechtse grenzen fiets je over rustige asfaltpaden en hier en daar verhard gravel. De route is goed begaanbaar, bij goed én bij slecht weer. Geniet van het wisselende landschap en fiets door weilanden, heide, bossen en dorpjes.

De route is geschikt voor elk type fietser!

Routeboekje

De route is digitaal te bekijken, maar het rondje Utrecht is er ook in boekvorm. Wat kom je onderweg tegen, waar moet je echt even afstappen en lees meer over de omgeving, de natuur, historie en bezienswaardigheden van het landschap waar je doorheen fietst.

Met een duidelijke routebeschrijving en overzichtelijke kaarten raak jij de weg niet kwijt! Wil jij ook zo’n mooi routeboekje? Het boekje met een volledige routebeschrijving en overzichtelijke kaarten is bij ons in het TIP verkrijgbaar.

Ben jij een echte snelheidsduivel?

Het rondje Utrecht is ook goed met de racefiets te doen. Rondje Utrecht heeft hiervoor een speciale route ontwikkeld met alleen verharde wegen en zo min mogelijk door dorpskernen.

Fiets jij het in één dag?

Bekijk de racefietsroute

 

Rondje Utrecht

Bekijk het hele rondje Utrecht of de twee trajecten van en naar Leerdam