Thuisproeverij Leerdammer kaas

Proef de Leerdammer kaas nu ook op de camping, bij de B&B of thuis. Met een proefplankje voor 2 personen ontdek je de smaak van verschillende Leerdammer kazen.

Thuisproeverij

Tijdens een Leerdammer thuisproeverij geniet je met 2 personen van een kaasplankje met 5 kazen, dips en een fruit-notenmix. Dit alles wordt geserveerd met twee heerlijke streekdranken.

Bij het ophalen van je proefplankje ontvang je van ons een link naar de digitale proeverij. In de video neemt William van de Koppelhoeve je mee door de proeverij en vertelt je meer over de kazen op je proefplankje!

Prijs: € 17,95

Leerdammer thuisproeverijInclusief:

  • 5 kazen, waarvan 3 Leerdammer kazen
  • 1 appelsprankel van Krenkelaar
  • 1 sapje van Linge Loods Paradijs
  • mosterd dille & vijgendip
  • gedroogde fruit en noten mix
  • crackers

Reserveren

Om te zorgen dat de producten vers voor je klaar staan moet de thuisproeverij gereserveerd worden. Dit kan via mail, of telefoon, 0345- 22 85 33. De proeverij kan je ophalen in het TIP Leerdam. Let op, betalen kan alleen per pin.

Borrel

Wil je de proeverij uitbreiden met een bijpassende wijn of een lokaal biertje? Bij kaaswinkel de Koppelhoeve adviseren ze je graag over een bijpassende borrel!

Appelsprankel

Krenkelaar wordt gemaakt van Betuwse appels. Perfect van smaak, maar net niet mooi genoeg voor de supermarkt. Je proeft de volle smaak van rijpe appels. Een prima alternatief voor momenten waarop alcohol niet gewenst is.

Linge Loods Paradijs

Te midden van fruitboomgaarden aan de Linge vind je het Linge Loods Paradijs. Naast diverse biologische producten produceren ze hier ook hun eigen sapjes.