Kom ondernemen in Leerdam!

De Leerdamse Ondernemers Vereniging en Leerdamglasstad.nl zijn actief op zoek naar nieuwe, onderscheidende, zelfstandige en franchise ondernemers voor de binnenstad van Leerdam.

Leerdam zoekt gedreven ondernemers die begrijpen dat je moet samenwerken om successen te behalen. Met een persoonlijke benadering en superservice het verschil weten te maken. Ben jij die enthousiaste ondernemer/branche die een welkome aanvulling is op ons huidige winkelbestand. Wij helpen je graag!

Foto: Hans van Vrouwerf

Ben jij die horecaondernemer met lef?

Ben je van plan om een horecaonderneming te starten? Kom dan eens een kijkje nemen in Leerdam, dan zoeken we samen naar de juiste locatie!

Lees meer over de voordelen van ondernemen in Leerdam, de nieuwe ontwikkelingen in de binnenstad, het garantiefonds voor ondernemers én de locaties. Download de folder!

Download folder

Gezocht: gedreven foodspecialisten!

Ben jij die gedreven, slager, groenteboer, slijter enz. die begrijpt dat je moet samenwerken om successen te behalen. Leerdam is op zoek naar in food gespecialiseerde ondernemers om eventueel gezamenlijk vorm te geven aan een foodhal met een mooi terras, binnen en buiten waar de consument van zijn aankopen kan genieten.

Ben jij die enthousiaste ondernemer die een nieuwe start wil maken in Leerdam?

Download hier meer informatie.

Waarom vestigen in de glasstad van Nederland?

Leerdam Glasstad en haar omgeving is in beweging en nog lang niet uitgegroeid! Hierdoor is het een stad die de moeite waard is om je als onderneming/ondernemer te vestigen.

Foto: Hans van Vrouwerf

Meer info

Voor informatie over vestiging in Leerdam kun je contact opnemen met Lidia van Ingen, manager ondernemen en werk, 06-50874748 of via lidia@leerdamglasstad.nl. Wij willen de mogelijkheden in onze unieke stad graag bespreken en zullen je aan de hand van wensen en behoeften in contact brengen met de juiste personen en/of instanties.

Alle informatie nog even op je gemak nalezen? Download hier de leaflet.

Foto: Waldo Goené