Leerdamglasstad.nl online. 

Met een frisse website en via social media houden wij Nederland up-to-date over interessante events en de mooiste en gezelligste plekken in Leerdam. Op zoek naar een leuk arrangement of groepsuitje? Ook die vind je op Leerdamglasstad.nl

Leerdam Tourist Information midden in het centrum. 

In het hart van het centrum van Leerdam is Leerdam’s Tourist Information Office gevestigd. Hier kunnen bezoekers terecht voor: 

Ambities

Leerdamglasstad.nl is ontstaan uit een samenwerking tussen diverse toeristische partijen, lokale ondernemers, enthousiaste vrijwilligers en de Gemeente Leerdam. Wat begon als een denktank en werkgroep vloeide dankzij de structurele steun van de Gemeente Leerdam uit tot de stichting Marketing Leerdam Glasstad en de organisatie Leerdamglasstad.nl. Dit jaar openen we onze deuren, online en in ons Tourist Information Office in de stad en kunnen we onze drie grootste ambities gaan waarmaken:  

Het positioneren van de stad Leerdam en haar omgeving op (inter-) nationaal gebied. Leerdam en het gebied daaromheen heeft veel te bieden, meer dan je misschien denkt. We willen laten zien dat onze stad de moeite waard is om te bezoeken en dat wij centraal, in één van de mooiste recreatiegebieden van Nederland, liggen. Oké, we zijn misschien (nog) geen wereldstad, maar met een beetje humor en een tikkeltje lef begeven wij ons tussen de grote steden. 

Het creëren van samenwerking. Samenwerking tussen onze organisatie en de burgers, toeristische partners, ondernemers en de overheid. Wij geloven erin dat we samen meer voor elkaar krijgen dan individueel.  

Het bijdragen aan de economische groei van Leerdam. Hoe meer bezoekers Leerdam ontvangt, hoe meer onze stad gaat bruisen. Hoe meer Leerdam bruist hoe interessanter het vestigingsklimaat. Wij zetten ons in om dit te realiseren en om dit aan de rest van Nederland te laten zien.