Uitblazen aan de Linge

Winter in de Glasstad

In de winter, wanneer de kou zijn intrede doet, ben je in Leerdam op de juiste plaats. Warm op bij de glasovens in de Glasblazerij of de oude Kristalfabriek!

Trek je wandelschoenen aan en trek erop uit! Geniet van mooie wandeltochten door de natuur rondom Leerdam.

Foto header: Maurits Vermeulen | Foto header homepage: Johan Scholtens

Leuke kinderactiviteiten

Tentoonstellingen

Van glas tot schilderij, bezoek de laatste tentoonstelling in het glasmuseum of in één van de vele galerieen in Leerdam!

Bezoek de oude Kristalfabriek!

Winterrondleiding ‘Verwarmende Kristallen’

8 januari t/m 31 januari

Kom je handen warmen bij de ovens van Royal Leerdam Crystal! Vanaf woensdag 8 januari organiseert Royal Leerdam Crystal gezellige winterrondleidingen. Wandel met een gids door de originele, historische Kristalfabriek (anno 1878) met glasblazerij en beleef het magische schouwspel glasblazen voor het vuur van de ovens! Meer informatie

Lees hier meer over Royal Leerdam Crystal

De mooiste wandelingen

Tijd om je wandelschoenen aan te trekken! Jas aan en sjaal om, trek eropuit en ontdek de mooiste wandeltochten in de omgeving van Leerdam.

Winter in regio Utrecht

In de winterperiode is er van alles te beleven in Regio Utrecht. Laat je betoveren door de kerstmarkten in de steden of bij een van de vele kastelen en buitenplaatsen. Geniet van heerlijk eten en drinken in de sfeervolle restaurants of kom schaatsen op een van de ijsbanen!

Toe aan wat rust in of na de drukke decembermaand? Wandel of fiets dan je hoofd helemaal leeg in de prachtige natuurgebieden.

Bekijk wat er deze winter te doen is in regio Utrecht