Uitblazen aan de Linge

Winter in de Glasstad

In de winter, wanneer de kou zijn intrede doet, ben je in Leerdam op de juiste plaats. Warm op bij de glasovens in de Glasblazerij!

Trek je wandelschoenen aan en trek erop uit! Geniet van mooie wandeltochten door de natuur rondom Leerdam.

Leuke kinderactiviteiten

Smakelijke Winterwandeling met gids!

Onze gids neemt je mee langs de mooiste plekjes van Leerdam in het donker. Ontdek het glas in Leerdam en wandel langs verlichte glasornamenten aan de gevels in de binnenstad. De feestelijk versierde Meent brengt je helemaal in de kerstsfeer. Onderweg geniet je van lekkere gerechtjes bij Restaurant de Beren, Restaurant ’t Veerhuys en de Houtloods.

Smakelijke winterwandeling met stadsgids

Tentoonstellingen

Van glas tot schilderij, bezoek de laatste tentoonstelling in het glasmuseum of in één van de vele galerieen in Leerdam!

De mooiste wandelingen

Tijd om je wandelschoenen aan te trekken! Jas aan en sjaal om, trek eropuit en ontdek de mooiste wandeltochten in de omgeving van Leerdam.

Winter in regio Utrecht

In de winterperiode is er van alles te beleven in Regio Utrecht. Laat je betoveren door de kerstmarkten in de steden of bij een van de vele kastelen en buitenplaatsen. Geniet van heerlijk eten en drinken in de sfeervolle restaurants of kom schaatsen op een van de ijsbanen!

Toe aan wat rust in of na de drukke decembermaand? Wandel of fiets dan je hoofd helemaal leeg in de prachtige natuurgebieden.

Bekijk wat er deze winter te doen is in regio Utrecht